Sportovec roku 2005

Aneb jak bridžista k ocenění přišel - očima oceněné Soni Heroutové

   Dne 2. března 2006 v 17:00 se ve Společenském domě Reneta setkali havířovští sportovci, kteří v loňském roce úspěšně reprezentovali svými výkony Havířov, kraj, i republiku. Vyhodnocení tradiční ankety Sportovec roku přivedlo na podium 20 trenérů, 19 sportovních družstev, tělesně handicapované sportovce, 39 jednotlivců a mě. A tak jsem se ocitla mezi všemi těmi svalovci, vzpěrači, atlety a jinými vymakanými postavami. A to sice v kategorii Žák – dorostenec.

   Sportovci z jednotlivých kategorií byli ve skupinách zváni do středu sálu, kde jim čelní představitelé našeho města slavnostně předali plaketu a medaili za úspěšnou reprezentaci Havířova. Mezi jednotlivými oceněními vystoupili se svým programem sportovci různého zaměření i zpěváci. Program byl pestrý a zajímavý a po skončení následoval program, který se líbil hlavně mému tatínkovi, který mě spolu s mámou na této akci doprovázel. Jednalo se o velice štědré pohoštění pro sportovce a jejich doprovod.

   Bylo to prostě skvělé a tak apeluji i na ostatní žáky a dorostence HABRy, aby zaujali mé místo v této kategorii; já se naopak pokusím uspět v dalších letech v kategorii Junior.

   S pozdravem Sportu zdar! (a bridži zvlášť)

So(l)nička Heroutů, 15.3.2006