Bridžový maratón 2005

u Tomečků 4. ročník - 24.9.2005

2007 2005 2004 2003 2002

Celkové pořadí Turnaje

Co se týče účásti, opět padly všechny rekordy. Na bridžovém maratónu se letos představilo 26 hráčů, z nichž absolvovalo aspoň tři turnaje 21 nadšenců a 11 "šílenců" odehrálo všech 5 turnajů.

Úvodní párový turnaj, který byl úvodním do středoškolského poháru, se hrál na 6 stolech. O vítězi po 22 rozdáních musel rozhodnout nakonec až vzájemný zápas. S 65% vyhráli Kamil Žylka s Viktorem Kubalou před Petrou Danišovou a Lukášem Galuszkou. Přes 60% se ještě dostali třetí Lukáš Barnet s uherskohradištskou Kajkou Vlachovou.

Odpoledne následoval turnaj čtyř družstev , v nichž se utkal každý s každým na 6 rozdání. Naprosto suverénním způsobem zvítězil tým ve složení Markéta Dudková, Kamil Žylka, Katka Tichá a Petra Danišová .

Podvečerního individuálu se zúčastnilo 18 hráčů. O vítězství se podělili Petra Danišová a Lukáš Galuszka, třetí skončila Markéta Dudková.

I večerní losovaný párák se hrál na 4,5 stolech! Přes 60% se dostali a vítězství získali Soňa Heroutová s Ivanem Starečkem.

V nočním párovém turnaji na 3,5 stolech musel o vítězi opět rozhodnout až vzájemný zápas. Díky němu se z vítězství radovali Lukáš Teichmann s Katkou Tichou před Soňou Heroutovou a Danem Vachtarčíkem.

Celkovým vítězem se letos stala Petra Danišová, která získala nejvíce bodů a také měla nejlepší průměrná procenta. Podle bodů si druhé místo zařídil Lukáš Teichmann a třetí Soňa Heroutová. Podle procent byli seřazeni hráči, kteří odehráli alespoň 3 turnaje. A právě účást na 3 turnajích stačila na druhé místo Lukáši Galuszkovi, třetí skončila Markéta Dudková.

Za vítěze lze ale označit všechny, kteří neusnuli:-) Hlavně je ale třeba poděkovat hostitelům Zdeňkovi a Sylvě Tomečkovým, kteří kromě hracích prostorů zajistili účastníkům skvělou zelňačku, na večeři špagety a celodenní pitný režim!