Bridžový maratón 2007

u Tomečků 5. ročník - 6.10.2007

2007 2005 2004 2003 2002

Celkové pořadí Turnaje

Po roční pauze se konal další ročník bridžového maratónu. Letos se žádné početní rekordy nekonaly.

Úvodní párový turnaj, který byl také úvodním turnajem do středoškolského poháru, se hrál na 4 stolech. O vítězi nebylo brzy pochyb, Kamil Žylka s Viktorem Kubalou obhájili své vítězství z minula s náskokem více než 11% před druhými Vojtou Šindlářem s Magdou Tichou.

Odpoledne následoval turnaj tří družstev , v nichž se utkal každý s každým na 8 rozdání. Nastala naprosto nevídaná situace, když každý tým jednou vyhrál a jednou prohrál vždy 19:11 VP, a tak o pořadí rozhodly 2 IMPy. Ze šťastného vítězství se radoval tým ve složení Jarda Hájek, Viktor Kubala, Ivan Stareček a Bertík Diok .

Podvečerní skupinovku vyhrály Soňa Heroutová s Magdou Tichou o jediný bodík před dvojici Ivan Stareček a Radúz Vlček.

Večerní individuál deseti statečných vyhrál "myslitel" Daniel Vachtarčík, o druhé místo se podělili Viktor Kubala a Ivan Stareček.

Noční losovaný párák na 2,5 stolech se stal kořistí Magdy Tiché se Zdeňkem Tomečkem za neuvěřitelných 75%.

Celkovým vítězem se letos stal dorostenec Viktor Kubala, který získal nejvíce bodů. Podle bodů si druhé místo zajistila Magda Tichá, která Viktora překonala procentuálně. Třetí podle bodů byl Ivan Stareček, podle procent díky finiši Zdeněk Tomeček.

Za vítěze lze ale označit všechny, kteří neusnuli:-) Hlavně je ale třeba poděkovat hostiteli Zdeňkovi Tomečkovi, který kromě hracích prostorů zajistil účastníkům skvělou zelňačku, na večeři gulášek a celodenní pitný režim!