Bridžový maratón 2008

u Tomečků 6. ročník - 13.-14.9.2008

2007 2005 2004 2003 2002

Celkové pořadí Turnaje

Letošního ročníku bridžového maratónu se letos zúčastnilo stejný počet hráčů jako vloni. Aspoň na jeden turnaj dorazilo 19 nadšenců této hry.

Úvodní párový turnaj, který byl také úvodním turnajem do středoškolského poháru, se hrál na 3,5 stolech. Velmi vyrovnaný turnaj se nakonec stal kořistí teprve studenta sekundy Štěpána Szokaly se Soňou Heroutovou o jediný bodík před dalším mladíkem Bertíkem Diokem s Katkou Tichou.

Odpoledne následoval turnaj tří družstev , v nichž se utkal každý s každým na 8 rozdání. Naprosto suverénně soutěž absolvovali matadoři ve složení Jarda Hájek, Ivan Stareček, René Klaczak, Radúz Vlček a Soňa Heroutová .

Podvečerní skupinovku suverénně vyhrála Markéta Dudková s Ondrou Bahníkem.

Večerní losovaný párák na 2,5 stolech se stal kořistí dvojice Soňa Heroutová - Daniel Vachtarčík za neuvěřitelných 75%. Vloni přitom tato dvojice skončila v tomto turnaji poslední.

Noční individuál devíti statečných vyhrála Katka Tichá, o druhé místo se dělilo hned 5 hráčů.

Celkovým vítězem se letos stala Soňa Heroutová, která získala nejvíce bodů i procent.Druhé místo si zajistil Jarda Hájek. Třetí podle procent byl Ivan Stareček, podle bodů Katka Tichá.

Za vítěze lze ale označit všechny, kteří neusnuli:-) Hlavně je ale třeba poděkovat hostiteli Zdeňkovi Tomečkovi, který kromě hracích prostorů zajistil účastníkům celodenní stravu a pitný režim!